Snakk og snacks: inspirerende førjulslønsj i Skjåk

Lyst til å få en inspirerende avslutning på 2019 og en kickstart på 2020? Velkomen til en tilbakelent faglunsj om bedriftsutvikling.

Gi videre! Vi, sammen med et knippe spennende bedrifter, deler erfaringer på godt og vondt, kunnskap og bedriftscaser, og ønsker å inspirere til videreutvikling og nettverking blant næringsdrivende.
 
Det fins ingen kommunegrense for påmelding, bare 30 gratis stoler om kapp!
 
Snacksen, i form av gode julesmaker fra Din Kokk, blir servert kl 11. Den første snakken begynner kl 11:15.
 
Vi lanserer med dette «Snakk og snaks», som den første faglige smakebiten i en serie på flere retter i 2020.
 
Tanken er å invitere inspirerende bedrifter, og å snakke om det som skulle interessere oss.
Arrangementene vil utvikles i takt med lytterne. Et kompakt treff om spennende tema eller et annerledes prosjekt. Vi har alle noe nytt å lære, og mener det ligger mye verdi i å lære sammen.
 
Velkomen til en tilbakelent faglunsj om bedriftsutvikling og strategisk design! Disse møter du:
 
  • Lise Frøise, Smak i Lom: jenta mot strømmen som ikke surver over at “nettbutikkene stjeler omsetningen vår”, men bretter opp ermene og satser på BÅDE nettbutikk og en liten fysisk nisjebutikk.
  • Gudrun og Odd Joar Ramstad: ekteparet mot strømmen som trapper opp der andre trapper ned. Hør historien om hvorfor de satser som de gjør, og de erfaringene de har gjort seg på godt og vondt underveis.
  • Denis Osmancevic, Interfil: bedriften mot strømmen som breibeint stopper kinesiske lavprisprodukter på grensa til Norge, og viser at det går an for en produksjonsbedrift i tjukkeste høykostland å selge jælma goe kvalitetsfilter fra Skjåk til lavkostlandet Kina.
  • Tom Stadeløkken, ENØK-senteret: bedriften som blant annet hjelper virksomheter med å spare strøm
  • Dmt: “Se kunden nå målet ditt”.

Vi har en godbit til å kjømda som blir offentliggjort litt seinere.

Praktisk info:

Hvor: Dmt as i SMIU, Industrivegen 9 2690 Skjåk
Når: Tirsdag 17. desember kl. 11:00 – 12:30

Meld deg på Snakk og snacks