Grafisk profil til Søberg Gård

En skikkelig fin gård fortjener en skikkelig fin grafisk profil. Vi har utviklet en komplett visuell identitet med alt fra logo og profilhåndbok til reklametekster for Søberg Gård.

Utfordringen

Søberg Gård har vært gjennom en rivende utvikling de siste åra. Tradisjonell gardsdrift med sau ble først utvidet med produksjon og salg av stearinlys i den gamle møkkakjelleren.

Etter dette har flere spennende tilbud kommet til. En flott gårdshandel der det gamle stabburet er fylt opp med fantastisk lokalmat. Selskaps- og serveringslokaler med plass til inntil 60 personer.

Sommeren 2016 var det nyåpning på Søberg, og i forkant av dette var det lagt ned en solid innsats for å få alt ferdig. Ikke minst la flinke folk sine kreative hoder i bløt for å lage en gjennomarbeidet og lekker profil, og ikke minst en hjemmeside til Søberg Gård.

profileringsartikler til søberg gård
100 %

fornøyd kunde:

 

“DMT er en viktig samarbeidspartner for oss. Lokal, nær og kreativ”.

 

Maren Solvang Johnsen, daglig leder Søberg Gård

Varer i gårdutsalg til Søberg.
Spesialdesignet bærepose i papir

Løsningen

DMT Alvdal har bidratt med det meste underveis i den kreative prosessen. AD og grafisk designer, Ingrid Eggset, har laget profilhåndbok, logo, tapet (!), gavelapper, visittkort, papirposer, brevark, spisebrikker, fyrstikkesker (!!) og mye, mye mer.

Ingrid har storkost seg med å kunne bidra til utviklingen av Søberg Gård.

Det har vært både inspirerende, artig og utfordrende å jobbe med dette prosjektet. Men først og fremst har det vært deilig å jobbe med prosessen helt fra begynnelsen med gule lapper på veggen, til vi har fått ferdige produkter i hånda. Ved å jobbe med hele prosessen fra A til Å blir det også en mer gjennomført profil, sier Ingrid.

Team

Dette er gjengen som har jobbet med grafisk profil til Søberg Gård.

Ingrid Eggset DMT AS

Ingrid Eggset

AD/Grafisk designer

911 75 424
Kai Røen DMT AS

Kai Røen

Prosjektleder og leder for digitale tjenester

459 73 322
Rune Eng DMT AS

Rune Eng

Daglig leder og prosjektleder

481 17 293