Gratis markedsføringstips

Få gode tips og inspirasjon til hvordan du kan bruke ulike former for markedsføring for å få flere kunder.

Få flere kunder? Dette er den mest effektive metoden du kan bruke

Hvorfor bruke tid på å lete etter nye kunder når du kan få de til komme direkte til deg? Bli kjent med den mest effektive markedsføringsmetoden du kan bruke for å få flere kunder.

Les om hvordan du kan få flere kunder

Hvordan kommunisere og markedsføre bedriften din under kriser?

Hva i all verden skal du gjøre når kundene slutter å kjøpe av deg på grunn av sykdomsutbrudd og andre dramatiske hendelser i samfunnet? Skru igjen krana helt, eller bør du prøve å holde enkelte ting gående?

Les mer om denne saken

Dølabyrå blir HubSpot Solutions-partner

DMT er nå sertifisert HubSpot Solutions-partner. Med denne sertifiseringen på plass, kan de ni kreative fagfolkene hjelpe bedrifter med å nå målene sine bedre og smartere enn noen gang.

Les mer om denne saken

Derfor bør du ikke la deg lokke av tilbud om gratis hjemmeside

Høres det fristende ut når du blir lokket med gratis hjemmeside? Her har du et godt råd: ikke led deg ut i fristelse før du har lest denne artikkelen.

Les hvorfor du ikke bør velge gratis hjemmeside

Derfor bør bedrifter bruke mer video i markedsføring

Jobber du i en bedrift som fremdeles ikke bruker noe særlig med video? Her har du tre grunner til at bedrifter bør bruke mer video i markedsføring.

Les derfor bør bedrifter bruke mer video i markedsføring

Hva er en god nettside?

En god nettside skal fungere best mulig for både bedriften din og kundene dine. Men hva gjør en nettside bra, og hva kan du gjøre for å få en best mulig nettside? Her får du tipsene.

Les hva er en god nettside

Hvordan markedsføre hotell og andre reiselivsbedrifter?

Hvordan markedsføre hotell og andre reiselivsbedrifter for å få flere gjester? Her har du sju markedsføringstips skreddersydd for deg som driver et overnattingssted.

Les markedsføringstips for reiselivsbedrifter

Hvor mye koster Google Ads?

Hvor mye koster Google Ads? For å gi et litt forenkelt, men faktisk temmelig nøyaktig svar: det koster akkurat så mye som du har råd til å betale.

Les hvor mye Google Ads koster

NOBB integrasjon i WordPress

Hvordan kan vi effektivisere og unngå dobbeltregistrering av produktdata? DMT synkroniserer produktdata på nettsiden og gjør dette søkbart for Alvdal Skurlag sine kunder.

Les om NOBB prosjektet sammen med Alvdal Skurlag

Hvordan bli synlig i Google

Det er to måter du kan bli synlig i Google på. Her får du vite hvilke strategier du kan bruke for at hjemmesiden til bedriften din kan få bedre synlighet.

Se hvordan du kan bli synlig i Google

Kjøpe hjemmeside? Les dette først

Har du planer om å kjøpe hjemmeside? Les dette først for å få mest mulig igjen for det du bruker av tid og penger på den nye hjemmesiden din.

Les hva du bør huske når du skal kjøpe hjemmeside

Fem markedsføringstips for små bedrifter

Lyst på noen få, men nyttige markedsføringstips som kan gjøre arbeidsdagen din lettere? Værsågod: her har du ni markedsføringstips for små bedrifter.

Les markedsføringstipsene her

Derfor bør bedrifter bruke Instagram

Bør egentlig bedrifter bruke Instagram som markedsføringskanal. Oh yes! Her har du noen av grunnene til hvorfor bedriften din bør prioritere Instagram.

Les hvorfor bedrifter bør bruke Instagram

Facebook-tips for bedrifter

Lyst på et par, tre enkle Facebook-tips for bedrifter uten egne markedsføringsteam og voldsomme budsjetter? Værsågod! Her har du noen tips som kan hjelpe bedriften din.

Les DMT sine Facebook-tips for bedrifter

Tema