Digital markedsføring

Lurer du på hvordan du kan bruke digitale kanaler for å få flere kunder? DMT har et erfarent team som hjelper bedrifter med digital markedsføring.

 

Vi er internasjonalt sertifisert i digital markedsføring, og har flere spesialistsertifiseringer. Dette er noe av det vi kan hjelpe deg med:

HubSpot

Få full effekt av inbound marketing: bruk HubSpot - et komplett system som gir deg full kontroll på alt du gjør av inbound marketing.

Les mer om HubSpot

Inbound markedsføring

Velg et sertifisert Inbound marketing-byrå når du vil ha en komplett løsning som gjør at de mest verdifulle kundene finner deg, velger deg, og ikke minst blir en lojal kunde av deg.

Les mer om inbound marketing

Instagram-annonsering

Instagram kan fungere skikkelig bra som annonsekanal. Vel og merke dersom du gjør det riktig. Vi hjelper bedriften din med Instagram-annonsering.

Les mer om Instagram-annonsering

Søkemotoroptimalisering (SEO)

Søkemotoroptimalisering (SEO) er avgjørende for at du skal få best mulig plassering i Google og andre søkemotorer. Vi hjelper bedriften din med SEO.

Les mer om søkemotoroptimalisering

Innholdsmarkedsføring

Innholdsmarkedsføring kan være en effektiv måte å få nye kunder på - uten å være påtrengende.

Les mer om innholdsmarkedsføring

E-postmarkedsføring

For mange bedrifter er e-postmarkedsføring det mest lønnsomme markedsføringstiltaket de har. Vi hjelper deg med å lykkes.

Les mer om e-postmarkedsføring

Instagram-markedsføring

Vurderer du Instagram-markedsføring for bedriften din? DMT kan hjelpe deg med å ta de riktige grepene, slik at du lettere kan lykkes på Instagram.

Les mer om Instagram-markedsføring

Markedsføring på Facebook

Markedsføring på Facebook kan funke helt suverent for bedrifter som vil nå ut til flest mulig potensielle kunder, og ikke minst få skikkelig lojale kunder.

Les mer om markedsføring på Facebook

Google Ads (tidligere Google AdWords)

Lyst til å bli mest mulig synlig i Google? Google Ads (tidligere kjent som Google AdWords) er et av verktøyene du kan bruke for å bli mest mulig synlig for en størst mulig kundegruppe.

Les mer om Google AdWords

Annonsering på Facebook

Lyst til å få mest mulig igjen for annonsebudsjettet ditt? Prøv annonsering på Facebook.

Les mer om annonsering på Facebook