Tormod Sperstad

River du deg i luggen i vill frustrasjon over at du ikke er godt synlig i Google? Sliter du med å få nok tid til markedsføring? Lei av å bruke tid og penger på ting som ikke funker?  Da bør du ta en prat med Tormod.

Tormod er en sjølerklært markedsføringsmisjonær med ett eneste kall i yrkeslivet sitt: å gå ut til bedriftsmenigheten sin for å spre det glade budskap om hvordan små og mellomstore bedrifter kan bruke digital markedsføring for å få fart på omsetningen.

Det er ikke få bedrifter Tormod har frelset fra de onde etter å først ha blitt ledet inn i fristelse til å velge feil markedsføringskanal.

Alt fra små frisørsalonger og spisesteder, til forlag og husholdninger med blått blod i årene har hatt gleden av å få råd og veiledning av denne karen.

Tormod bor i Skjåk sammen med kone og tre barn. Det er også i Skjåk, i DMT sitt kontor i Gudbrandsdalen, at han har sitt akkurat passe kreative hovedkvarter.

Tormod har jobbet som digital rådgiver og avdelingsleder i DMT siden 2016. Han er også faglærer for nettstudiet i digital markedsføring ved Fagskolen Kristiania i tillegg til å blogge om digital markedsføring på www.tormodsperstad.no. Han er også DMT sin faste kursleder for Webgruppen.

Med 19 års erfaring fra markedsføringsarbeid  har Tormod opparbeidet som en solid kunnskap om hvordan små og mellomstore bedrifter bør bruke digital markedsføring for å få mer penger i kassa.

Når han i tillegg har offisielle spesialistsertifiseringer fra Google, seks spesialistsertifiseringer i inbound markedsføring fra HubSpot, er internasjonal sertifisert som digital markedsfører og har en fagutdanning i bunnen, er rådene du får fra Tormod velsignet fritt fra villedende synsing som mange byråer driver med.

Tormod er en habil allrounder når det gjelder digital markedsføring. Det vil si at han jobber med alt fra innholdsproduksjon i sosiale medier og Facebook-annonser, til søkemotoroptimalisering, kursing og utarbeiding av digitale markedsføringsstrategier.

Dersom du vil ha råd om hvilke markedsføringskanaler som er mest effektive for akkurat deg, eller trenger et kurs i sosiale medier, er det gjerne Tormod DMT sender ut i felten for å hjelpe deg.

Tormod brenner noe så inni hampen for mulighetene som digital markedsføring gir små og store bedrifter. Derfor går nok også deler av døgnet med på å holde seg oppdatert om digital markedsføring, og ikke minst: gi markedsføringstips på bloggen sin.

Likevel: han er ikke bare et digitalt netthode. Familie kommer først. Og midt mellom alt dette er det plass til en dyp og inderlig kjærlighet for mat, musikk og økologiske godsaker fra Piemonte også.

 

Ta kontakt med Tormod