Silje Andrea M. Lopez

Adm.sekretær og regnskap

I et kreativt miljø er det viktig med noen som holder orden og kontroll på alt som svever i lufta i løpet av dagen. Hos DMT Alvdal er det Silje.

Hun tar telefoner, svarer på henvendelser følger opp bestillinger og sørger for at de som kommer på besøk føler seg velkommen og blir tatt godt hånd om. Hun passer også på at alle tall kommer på riktig plass når regnskapet føres.

Silje har jobbet i DMT siden 2007, og har bodd hele sitt liv i Alvdal, til tross for at hun er halvt spansk. Hun er samboer med daglig leder Rune – og de har tre barn sammen.

Hun drømmer om bryllupsreise til Maldivene, men så langt har det blitt med drømmen og hus på Plassen.

Før hun ble mor, samboer og DMT-ansatt, studerte Silje tegning, form og farge og skaffet seg arbeidserfaring gjennom ulike jobber i Alvdal kommune, hos Statoil Alvdal og Alvdal-Tynset Sport.

Fagfelt

I et firma hvor over 1.000 jobber passerer gjennom systemet i løpet av et år er det avgjørende med kontroll og oversikt. Som adm. sekretær og ansvarlig for alt av regnskapsførsel er Silje en nøkkelperson hos DMT Alvdal i så møte.

Fakturering, økonomisk oversikt, dialog med leverandører, ordreoppfølging og kundekontakt er viktige arbeidsoppgaver som hun har ansvaret for.

Det er som regel Silje som er kundenes første møte med DMT Alvdal, enten du kommer innom eller ringer. Hun vet hvor de andre er, hva de holder på med – og ikke minst hva de burde holdt på med og hvor alt som plutselig er borte befinner seg.

Borte fra kontoret

I påvente av den bryllupsreisen det foreløpig ikke er blitt noe av, bruker Silje fritida til å passe på familien så godt hun kan.

Og mens hobbysnekker Rune sørger for tak over hodet for både folk og biler, tar Silje tak innendørs. Hun er levende opptatt av interiør, hus og hjem, og går aldri av veien for litt ommøblering, maling eller kanskje hente noen nye gjenstander i hus.

Silje er ellers glad i å lese bøker, er en racer til å strikke og synes det er fint å reise en tur en gang i blant – ikke minst til Gran Canaria, der hun også har sin spanske slekt.

Ta kontakt med Silje