Rune Eng

Daglig leder og prosjektleder

Rune har vært ansatt i DMT Alvdal siden 2004 da han kom til oss fra Daldata AS. Han har lang erfaring fra markeds- og salgsarbeid og liker seg aller best når han får jobbe aktivt i markedet med god kundedialog.

Siden 2008 har han vært daglig leder i DMT, og er også engasjert i lokalmiljøet gjennom ulike styreverv, blant annet er han styreleder i Alvdal Friskliv.

Med fagbrev som serviceelektroniker med fordypning i kontor data hadde Rune med seg arbeidserfaring fra både Tynset kommune, Bravida Øst og Daldata da han kom til DMT Alvdal i 2004.

Gjennom kombinasjonen av teknisk innsikt og gode salgsgener evner han å opprette god dialog med kundene. Han ser behovene, forstår problemstillingene og kan dermed bidra til gode løsninger for kundene – enten det handler om websider, trykksaker eller andre typer og produkter i DMTs portefølje.

Rune er “innfødt” alvdøl og har bygd seg hus på slektsgården på Plassen, der han bor med samboer og tre barn.

Fagfelt

I en bedrift som DMT Alvdal er det ingen ulempe å kunne litt av alt. Det gjelder ikke minst for en person i Runes stilling.

Som daglig leder har han overordnet ansvar for alt som har med økonomi å gjøre. I tillegg har han personalansvaret, og sitter med kontroll og oppfølging på øvrige administrative oppgaver og DMTs egen markedsføring.

Parallelt med dette er Rune vår viktigste ressurs på salg og kundekontakt. Han jobber aktivt med oppfølging av eksisterende kunder og nysalg, og er i tillegg prosjektleder for mange av våre største kunder.

Borte fra kontoret

Det kler ikke Rune å sitte stille i sofaen. Derfor er det alltid prosjekter på gang i fritida. Ikke minst har han utmerket seg som en svært ivrig og dyktig hobbysnekker – og det er stadig nye prosjekter på gang hjemme på Plassen.

Rune liker også å holde seg i god form, derfor blir det gjerne et par morgenøkter med spinning i uka. Han går ikke av veien for noen skiturer heller.

Musikk, fiske og friluftsliv er andre ting han er opptatt av. Og fotball selvfølgelig – og da spesielt når Liverpool eller Rosenborg er involvert.

Ta kontakt med Rune