Merete Dagsgard

Grafisk designer

Du vet den kokken som alltid tryller? Musikeren som treffer strengene klokkereint? Samarbeidspartneren som alltid løfter deg et hakk høyere? Merete Dagsgard er den designeren.

Oppvokst i Skjåk, foredla gjennom studier og arbeid i Oslo og Hemsedal – og nå hjemflyttet med masse spisskompetanse i bagasjen og boblende engasjement for alt steinrøysa har å by på.

Gi Merete en idé, så får du to i retur. Gi henne et produkt, og hun utvikler logo, trykksak eller komplett grafisk profil som treffer både sjela og kjøperen.

Med magasindesign øverst på CVen og bred erfaring med kvalitetsdesign av alt fra etiketter til turkart, er kinderegget Merete initiativrik, kreativ og leveringsdyktig.

Når du flytter fra Oslo til Skjåk med bymann, to små unger og fullt bikkjespann tar du åpenbart ingen snarveier i livet – og brenner attpåtil for både hjembygd og fjellheim. Der har du designeren og konseptutvikleren Merete.

Fordelen for deg som kunde er at du får en designer som kjenner regionen, kvalitetene, historiene, tankesettet og tilbudene minst like godt som du selv gjør – og dermed har svært gode forutsetninger for å levere design som treffer kjerna av hva du ønsker å formidle.

Entusiaster er det mange av, men få evner å omsette begeistring i visuell kvalitet og kommunikasjon slik Merete gjør. Lett å jobbe med er hun også.

Fagfolk ved ofte hva de vil, men i Merete sitt tilfelle blir løsningene til i tett samspill med kunden. Er du i tillegg begeistra for fjell og friluftsliv, brennende engasjert i arbeidet ditt, eller har i ei god historie i ermet, så er sjansen stor for at dere danner dreamteam før kaffen er kald.

I løpet av de tre årene som hjemvendt Gudbrandsdøl har Merete opparbeidet seg en begeistret kundekrets, med gode samarbeidspartnere både hos DMT i Skjåk og hos det kreative fellesskapet BETA i Vågå.

For deg som kunde er dette en enorm trygghet: Trenger du fotograf, tekstforfatter, programmerer eller skreddersydd markedsføring, så har Merete lang erfaring med de beste fagfolkene dalen har å by på – og mange referanseprosjekter å inspirere deg med.

Ta kontakt med Merete