Kai Røen

Prosjektleder og leder for digitale tjenester

Du skal lete lenge etter en mer dedikert og oppdatert nettsidebygger enn Kai. Dette har han i fingrene etter å ha drevet med det i større eller mindre grad siden 1997.

Fra 2008 har han vært webdesigner, og jobber nå som leder for digitale tjenester i DMT AS. Kai er prosjektleder for nettprosjekter og har ansvaret for drift og support.

Som tynseting har Kai har tatt en modig avgjørelse ved å flytte til Alvdal. Det har gått veldig bra. Her bor han i nybygd hus med kone og to barn og er godt etablert i bygda.

Kai kom til Alvdal etter å ha studert informatikk ved Høgskolen i Hedmark på Rena og senere jobbet hos IFS Norge, Beep Science, Electric Farm (tidligere ErgoGroup) og Danske Bank i Oslo, samt i Skandiabanken i Bergen.

Før han begynte i DMT AS, drev Kai sitt eget selskap – Magenta IT – med kontor på Tynset. Han har erfaring med utvikling av Joomla nettløsninger siden 2005.

Fagfelt

Kai behersker det som er verdt å beherske innen webdesign og responsivt design. Som frontend utvikler jobber han med utvikling og drift av nettløsninger og tjenester for både store og små kunder.

Kai sitter mye med programmering og skript og driver konseptutvikling både når det gjelder web og applikasjoner.

Joomla CMS publiseringsløsning kjenner han like godt som sin egen bukselomme og det gjør at han alltid er oppdatert på det siste når det gjelder Joomla – og ser muligheter der andre ser begrensninger.

Borte fra kontoret

Jobben er på mange måter også en fritidsinteresse for Kai. Han beskriver seg sjøl som gadgetsfreak og holder seg oppdatert på nyeste teknologi og trender.

I tillegg går det an å beskrive Kai som over gjennomsnittlig interessert i film og musikk, og sitter gjerne med sin vinylsamling og drømmer seg bort.

Ta kontakt med Kai