Ingrid Eggset

AD/Grafisk designer

Ingrid har sin fortjente del av æren for utviklingen og ekspansjonen DMT har opplevd de senere årene. Det var da hun kom inn som grafisk designer og AD i 2006 at vi virkelig fikk fart på tanker og ideer og turte å ta noen steg videre.

Ingrid er en kreativ og skapende kraft med meningers mot, og hun trives aller best når hun får leke med streker, bokstaver eller hva det skal være i Illustrator.

Som mange av de andre i DMT er Ingrid hjemvendt alvdøl. Etter å ha vært utaskjærs og skaffet seg både relevant utdannelse og familie har hun kommet tilbake til røttene med god kompetanse, samboer og to barn.

Ingrids faglige ballast i jobben er gull verdt. Hun studerte grafisk design ved MI i Oslo, fulgt opp av utdanning som Art Director (AD) ved Westerdals reklameskole, også det i Oslo.

Yrkeserfaringen har hun skaffet seg gjennom rollen som ledende og kreativ designer innenfor et bredt spekter her hos oss i DMT Alvdal.

Fagfelt

Ingrid utmerker seg som en svært kreativ og dyktig designer som behersker ulike stilarter og verktøy.

Hun har en spennende visuell tilnærming, ser helheten og forstår hvordan kundens budskap best kommer fram, enten det dreier seg om en logo, en enkel brosjyre eller et stort kundemagasin.

Hun har også kundeoppfølgingsansvar for større kunder, som Aukrustsenteret, og bidrar aktivt i produktutvikling og kreative prosesser sammen med dem.

Tegnseriestripa “Likevis” på nettavisa Alvdal midt i væla bekrefter bredden i hennes faglige plattform. Ingrid er en dyktig illustratør og tegner. Hun gir liv til strekene og hennes særpregede karikaturer med slående kommentarer og snert i ironien, har slått så godt an at tegningene også er blitt utgitt som eget hefte.

Borte fra kontoret

Sammen med familien har Ingrid kjøpt nytt hus med ganske stor hage. Litt dumt da at Ingrid, i hvert fall i følge seg sjøl, er enormt dårlig til å stelle pent med planter og hage. Til gjengjeld har hun en levende interesse for matlaging – og vi som har smakt vet at interessen fører til smakfull og god mat.

Strikking, tegneserier, musikk og film er andre ting Ingrid gjerne bruker tid på – om hun da ikke sysler med et eller annet som hobby-kunstner.

Sammen med Ivar og Tormod er hun for øvrig både i jobb og fritid DMTs største forsvarer av alle slags produkter som har Apple-logoen på seg.

Ta kontakt med Ingrid