Hilde Kielland Mølmen

Designer og prosjektleder

Hilde er en analytisk designer med lidenskap for opplevelsen mennesker har i interaksjonen med design. Hun mener det beste med å være designer er å kunne hjelpe mennesker med å løse et problem, eller å skape engasjement – gjennom design.

Hilde liker å forenkle tjenester og forbedre opplevelser. Hun visualiserer gjerne identiteter, eller prototyper og designer brukerfokuserte digitale løsninger.

Bak seg har Hilde en bachelor i mediedesign med tyngde innen brukervennlighet, strategisk design, branding og typografi.

Så ventet byrålivet i Trondheim som designer og digitalt hode i 8 år, i webbyrået Increo, før hun ble medlem av DMT-familien i 2018.

Med det vokser og gror det godt ved DMTs avdeling i Skjåk. Kontoret fylles med enda litt mer kaffe og kompetanse.

Hilde inviterer gjerne til workshop, som en lydhør og kreativ sparringspartner.

Kom ellers gjerne innom kontoret for en uhøytidelig designprat – eller jobb side ved side med oss i Smiu (gratis møteplass for næringsdrivende).

Som hjemvendt gudbrandsdøl er det ingen hemmelighet at Hilde er glad i frilufts(livet). Dette deler hun med sin mann, to smårollinger og hunden Aya.

Da er det fint å leve i og vokse opp med eventyrlig natur så langt øyet kan se. Skjåk er smått og godt, men stort og rått, smiler Hilde.

Hilde går i zen etter en fjelltur sommer som vinter, og faller ellers pladask for rare blomster, god mat, mengder sjokolade og fine dikt. Ikke er det langt til hytta på Lesjaskog heller.

Nerdehjertet koser seg litt ekstra med foto på si og med sin Edvard (husets kommende fotograf) har de et tredje barn; Augeblikk Studio.

Ta kontakt med Hilde