Hege C. Abelson

Digital markedsfører

Hege er nyinnflyttet Alvdøl med et kreativt hode som elsker å utvikle en ide fra a til å. Hun brenner for markedsføring og merkevarebygging i tradisjonelle og digitale kanaler med hele kundereisen i bakhodet.

Hege startet hos oss på nyåret 2020 som Digital markedsfører og konseptutvikler med base på Alvdal. Hun er født og oppvokst i Oslo, og har nå flyttet til Alvdal for nye utfordringer («…og også litt pga. denne kjærligheten da»). Alvdal er for Hege ikke ukjent, da hun har hatt hytte her hele livet.

Fagfelt
Hege har utdanning fra Norges Kreative Fagskole (nå: Høyskolen Kristiania) hvor hun studerte grafisk design og macdesign. Yrkeserfaringen har hun skaffet seg gjennom 12 år i retailbransjen. 4,5 år i Varner hvor hun startet som AD-assistent og jobbet for alle Varner sine kjeder, og ble deretter AD og grafisk designer for Dressmann. De siste 7,5 årene har hun jobbet som AD og grafisk designer for Nille.

Med dette i bagasjen har hun fått god erfaring med alt fra utvikling og design av kampanjer, butikk- og markedskonsepter, løpende reklameproduksjon, og andre prosjekter som involverer grafisk utvikling og ide. Ved siden av jobben som AD var hun i tillegg i 3 år Instagramansvarlig for Nilles kontoer, og med det forsto hun hvor mye hun brenner for den digitale verdenen.

Sammen med Tormod kan Hege hjelpe deg med digital markedsføring. Det vil si at hun jobber med alt fra innholdsproduksjon i sosiale medier, annonsering, søkeoptimalisering og utarbeiding av digitale markedsføringsstrategier. Med hennes bakgrunn som grafisk designer, kan hun også hjelpe deg med det visuelle, og hun ønsker å bistå kunden med å skape «den røde tråden».

Borte fra kontoret
Sammen med kjæresten har Hege kjøpt seg et tømmerhus på toppen av Alvdal. Huset føltes som et hjem fra dag en, og som hjemmekjær person er dette viktig. Huset skal etterhvert pusses og fikses litt på («Litt vel mye furu her gitt»), og det er egentlig bare en bonus da hun har stor forkjærlighet for interiør.

Hege er ellers lidenskapelig opptatt av musikk og kultur, og hun går på konserter så mye hun kan. Utenom dette er mat, vin og film alltid en høydare, og hun inviterer ofte venner og familie hjem til seg for en hyggelig kveld.

Ta kontakt med Hege